Lidt om mig

Efi og mig

Jeg er født i 1964, gift med Tommy og sammen har vi børnene Mikkel 32 år og Simone 29 år.

Jeg arbejder som hjemmesygeplejerske i Kalundborg kommune, fast nattevagt.     

Jeg har altid interesseret mig for heste, og købte min første hest, en fjordhest, da jeg var 13 år. Lige siden har jeg haft heste omkring mig – først fjordheste og siden 1996, islændere.  

Jeg vægter samarbejdet med hestene højt, og horsemanship indgår som en naturlig del i arbejdet med hestene. Derfor er mine heste glade, nysgerrige, arbejdsvillige og pålidelige.

HESTEVELFÆRD er nøgleordet her. Det indebærer et godt HESTELIV, hvor hestene lever i flok, er ude hele året med god plads og naturligt ly og læ i vores granskov. Der er ikke udskiftning i flokken, så hestene kender hinanden og deres plads i flokken. De bliver fodret med stråfoder (hø/wrap) i vinterhalvåret og har fri adgang til saltsten og vitaminpulver.

Jeg har mine heste i mange år, så når jeg køber en hest, er det for at den skal blive her.

Jeg har stor erfaring som guide, da jeg har haft turridning siden 2005.